Opleiding tot duiker

Leren duiken is niet moeilijk, er zijn alleen een paar dingen die je moet weten en oefenen. Een duikopleiding is dan ook de eerste stap op weg naar een fantastische hobby! Bij sdv Sepia ben je aan het juiste adres om met een kwalitatief goede én internationaal erkende duikopleiding te starten die zijn opgesteld door de Nederlandse Onderwater Bond (NOB).

De duikopleiding kent de volgende nivo's:

En om te leren duiken kent sdv Sepia een vast trainingsschema op de maandagavond, dat plaatsvind in zwembad de Lansingh in Krimpen a.d. IJssel.

19.15 – 20.15 uur             jeugdtraining 

20.15 – 21.15 uur             effectieven training en duikopleiding

21.15 – 22.15 uur             onderwater hockey en vrij zwemmen

In het uur voor effectieven en de duikopleiding delen we het bad in tweeën. Onze deskundige en gebrevetteerde instructeurs verzorgen aan de ene kant van het bad de lessen die horen bij de duikopleiding, terwijl aan de andere kant de leden, die al een brevet hebben, een programma afwerken dat een combinatie vormt van snorkelen en perslucht lessen.

Tijdens deze trainingen licht de nadruk er op om met elkaar, in een prettige sfeer, nieuwe vaardigheden te leren of bestaande kennis te onderhouden. Regelmatig organiseren wij speciale thema lessen zoals bijvoorbeeld een netten training of een freedive clinic. Ook houden we de conditie op pijl tijdens de snorkel trainingen.

Kom eens kijken op de maandagavond en neem vooral je zwembroek mee zodat je gelijk een uurtje mee kan trainen.